NB Transport | Over ons
15336
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15336,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over ons

Wie zijn wij

NB-trans is familiaal transportbedrijf gelegen te Kortenaken. Na een succesvolle periode als eenmanszaak hebben we in januari 2013 besloten om een BVBA op te richten. We hebben als vennootschap een officiële start genomen op 24 januari 2013.
Als twee zaakvoerder en als twee broers staan we elke dag nog zelf op het werkveld. Daarnaast hebben we op heden enkele enthousiaste chauffeurs.
Vervolgens worden we ondersteund door onze administratieve krachten.

Voertuigen

Als groeiende onderneming is ons wagenpark in volle expansie.

Op dit moment beschikken we over enkele trekkers, waarmee we vooral kippertransport doen (Kraanwagens van het type 6 × 4 15T en Trekker-opleggers van het type 4 × 2 30T en 4 × 4 30T).

Onze garanties

  • Engagement en vertrouwen: Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten. Dit doen we door continu bereikbaar te zijn en een perfecte opvolging te doen.
  • Flexibiliteit: Wij zijn een dynamische team die zin heeft in innovatie en uitbreiding, hierdoor zijn we steeds bereid om ons aan te passen naargelang de noden van onze klanten.
  • Klant is koning: Door het feit dat we flexibel zijn, zien we geen probleem in weekend- en nachtwerk. We kunnen onze voertuigen 24 uur op basis van 2 chauffeurs ter beschikking stellen. Kortom we zijn 24/7 beschikbaar.